Ölümlü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu T.C.'nin New York'taki rahat tavırları, kamuoyunda büyük öfkeye sebep oldu. Eyüpsultan'da gerçekleşen ve bir kişinin hayatını kaybettiği, dört kişinin yaralandığı kazanın ardından yurt dışına kaçan anne-oğul, kırmızı bültenle aranmaktayken gündelik hayatlarında hayli keyifli anlar yaşarken görüntülendiler.

Eylem Tok Ile Oglu T C Abd 14032024 2

KAZA SONRASI KAÇTILAR

17 yaşındaki T.C.'nin karıştığı ve Oğuz Murat Acı'nın ölümüyle sonuçlanan kaza sonrası Eylem Tok, oğluyla birlikte önce Mısır'a, ardından ABD'ye kaçtı. ABD'de çekilen fotoğraflarında gülerken görülen anne-oğul hakkında Türkiye'den kırmızı bülten çıkarıldı.

NEW YORK'TA YAŞANAN TEPKİLİ ANLAR

Yazılarında ahlak ve adalet gibi kavramlar üzerinde sözde hassasiyetle duran Eylem Tok ve oğlu T.C.'nin New York'ta çekilen fotoğrafları, sosyal medyada ve haber sitelerinde geniş yer buldu. Fotoğraflarda gülümserken görülen anne-oğul, Türkiye'den gelen tepkilerin yanı sıra, ABD'de de olumsuz reaksiyonlarla karşılaştı. Haberler.com'un aktardığına göre, anne-oğulun fotoğrafının çekildiği esnada üç kadın tarafından kovalanarak yüzlerine tükürüldükleri ve bu durumun bir taksi içerisinde de devam ettiği belirtildi.

Eylem Tok Ile Oglu T C Abd 14032024 1

Editör: Mevlüt Peker