Yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu T.C.’nin lüks araçla kazatya karışması ve Oğuz Murat Acı’nın ölümüne neden olmasıyla ilgili soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında Eylem Tok ve oğlunun yurtdışına kaçmaları için havalimanına götüren Ayşe Ceren Saltoğlu tahliye edildi.

Halk TV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, bugün görülen tutukluluk incelemesinde İstanbul 7. Sulh Ceza Mahkemesi Ayşe Ceren Saltoğlu’nun tahliye edilmesine karar verdi. Böylelikle soruşturmada tutuklu şüpheli kalmadı.

Eylemtok

NE OLMUŞTU?

Tok’un 17 yaşındaki oğlu İstanbul’da annesine ait lüks araçla emniyet şeridinde duran gruba çarpmış ve Oğuz Murat Acı’nın ölümüne, dört kişinin de yaralanmasına neden olmuştu.

Bunun üzerine Tok’un oğluyla apar topar önce Mısır’a, buradan da ABD’ye kaçtığı ortaya çıkmıştı. Adalet Bakanlığı iade sürecinin başlatıldığını duyurmuştu.

Baba Bülent Cihantimur ile kazadan sonra yaralılardan birinin kayıp telefonunu emniyete teslim eden A.K. hakkında yurtdışına çıkış yasağı konmuştu. Tok ve oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen Cihantimur’un çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu ise tutuklanmıştı.

Editör: Halide Tonga