Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından gözler teker teker tüm fenomenlere çevrildi! Özlem Öz, Şulemsi ve şimdi de Eylül Öztürk!  Maddi olarak çok zor durumda olan fakat sonrasında bir anda zengin olan bu fenomenlerin paralarının sırrı ne? Kara para akladıkları gerekçesiyle tutuklanan Polat çiftinden sonra yeni hedef Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan oldu. İddialara göre çift, Amerika'ya giderken 144 milyon TL götürdü.

EYLÜL ÖZTÜRK NASIL ZENGİN OLDU?

Vine döneminde Memeli Mestan lakabını kullanan Eylül Öztürk bugüne kadar çeşitli işler yaptı. Yeri geldi oyuncu oldu yeri geldi satıcı... Öztürk en son güzellik merkezi açtı ve kendi ürünleri de satmaya başladı. Bu ticari atılımla birlikte Öztürk ve eşi Özkan bir anda para merdivenlerini üçer beşer çıkmaya başladı. 

KERAMET GÜZELLİK MERKEZİNDE Mİ?

Çoğu fenomen gibi elbette Eylül Öztürk'ün de güzellik merkezleri ve kozmetik markası var. ABD'de peşin parayla 11 daire aldığı iddiaları olan Eylül Öztürk hakkında farklı iddialar gündeme geldi. Haberde Eylül Öztürk'ün 5 milyon dolarla ABD'ye gittiği ve ülkeden para kaçırdığı söylendi. Muhabir "Çiftin Amerika'ya giderken 144 milyon TL götürdüğü iddiası var. Çıkan haberler sonrasında aldığı 11 daireyi akrabalarının üzerine geçirdiği söyleniyor" dedi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu