Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Saat 19:00'da başlayan mücadeleyi Trabzonspor 3-2 kazanarak 3 puanın sahibi olurken, Karadeniz ekibine galibiyeti getiren goller 10. dakikada Paul Onuachu, 46. dakikada Berat Özdemir ve 47. dakikada Nicolas Pepe'den geldi.

Ev sahibi Fenerbahçe'nin gollerini ise 61. ve 90. dakikalarda penaltı vuruşlarından Dusan Tadic kaydetti. Sarı-lacivertli takımda İsmail Yüksek, maçın 79. dakikasında kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı.

26 YIL SONRA İLK GALİBİYET

trabzonspor-fenerbahce-galibiyeti-1

Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstülüğüyle geçilirken, maçın bitiş düdüğüyle birlikte Trabzonspor rakibine 3-2'lik üstünlük sağladı. Bordo-mavili ekip bu galibiyetle birlikte 26 yıl sonra Kadıköy'den galibiyetle dönmüş oldu.

19 MAÇLIK SERİ SONA ERDİ

trabzonspor-fenerbahce-galibiyeti-3

Fenerbahçe alınan bu yenilgi sonrası liderliği Galatasaray'a kaptırdı. Ayrıca İsmail Kartal'ın ekibi bu sezonki ilk mağlubiyetini alırken, 19 maçlık galibiyet serisi de sona ermiş oldu.

HAKEM KARARLARINA TEPKİ VARDI

trabzonspor-fenerbahce-galibiyeti-2

Maçı hakem Zorbay Küçük yönetirken, her iki takım camiasından da maçın hakemlerine büyük bir tepki vardı.

Maç sonu Trabzonspor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda maçın VAR yönetimine eleştiride bulunarak, "VAR'ınızı YOK'unuzu, hepinizi yendik" paylaşımı yapıldı.