Dünya basınında yankı uyandıran olay sonrası Avukat Rezan Epözdemir’in konuya ilişkin yorumu Gazeteci Enver Aysever’in tepkisiyle karşılık buldu. “Türk futbolunun marka değerini yerle yeksan ettiler” diyen Erpözdemir için Aysever, “Dil uzatma efendi ol” ifadelerini kullandı.

Son dakika… Fenerbahçe Galatasaray karşısında sahadan çekildi! Son dakika… Fenerbahçe Galatasaray karşısında sahadan çekildi!

Gsfbmaç1

REZAN EPÖZDEMİR FENERBAHÇE HAKKINDA NE DEDİ?

Maç öncesi basın toplantısında konuşan Başkan Ali Koç, TFF'ye sitem ederek maça U19 kadrosuyla çıkacaklarını söylemişti. Nitekim öyle de olurken Galatasaray’ın 2’inci dakikada attığı golün ardından genç futbolcular sahadan ayrıldı. Olayla ilgili Avukat Rezan Epözdemir, sosyal medya hesabından şunları kaydetti:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten tepki: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten tepki: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?

“TÜRK FUTBOLUNUN MARKA DEĞERİNİ YERLE YEKSAN ETTİLER”

“Fenerbahçe'nin planında gol yemeden çekilmek vardı, onu da beceremedi. İstenen şey adalet değil, ayrıcalık. Türk futbolunun marka değerini yerle yeksan ettiler...”

Enveraysever

“EFENDİ OL”

Bu paylaşımın üzerine Gazeteci Enver Aysever çileden çıkarak, “Rezan terbiyeni takın Fenerbahçe sana çok büyük gelir. Başka bir şeye benzemez Fenerbahçe’ye dil uzatma, efendi ol.” yorumunda bulundu. Öte yandan Epözdemir ve Aysever atışması başka paylaşımlar üzerinden de devam etti.

Editör: Kübra Şenal