İstanbul Sultangazi'de çiğköftecide çalışan arkadaşını ziyaret eden 17 yaşındaki sosyal medya fenomeni Habil Y., kalabalık bir grup tarafından feci şekilde darp edildi. Burnu kırılan genç hastanelik oldu. Ailesi ise saldırganlardan şikayetçi oldu.

"FENOMENSİN, BURADA NE İŞİN VAR"

İddiaya göre, bir yıl önce Habil Y., arkadaşını çalıştığı çiğköfteciye ziyarete gitti. Müzikle ilgilenen ve sosyal medyada tanınan Habil Y.'yi gören şüpheliler, "Fenomensin, seni tanıyoruz. Burada ne işin var?" diyerek tehdit etti. Silahla tehdit edilen genç, şahısları kahve içmeye davet etti. Kafeye gittiklerinde, Habil Y. tuvalete giderek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahısları silahları ile birlikte yakaladı.

Sultangazi Fenomen Darp 07062024 Iha2

İKİNCİ ZİYARETİNDE TEKRAR SALDIRIYA UĞRADI

1 Haziran'da tekrar arkadaşını ziyaret eden Habil Y., husumetlisi tarafından fark edildi. Arkadaşlarına haber veren şahıslar, dükkana gelerek önce tartışma ardından kavgaya başladı. Kalabalık grup, 17 yaşındaki genci feci şekilde darp etti. Burnu kırılan ve yüzünden yaralanan Habil Y., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen genç, ailesi ile birlikte saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

DARP ANLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Öte yandan, gencin darp edildiği anların sosyal medyada "hak eden hakkını yaşar aslan abilerim" ifadeleriyle paylaşıldığı ortaya çıktı. Bu görüntüler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.