Ünlü sunucu Bircan Bali ve avukat Feyza Altun, Özlem Öz ve Tayyar Öz çift hakkında çeşitli iddialarda bulunarak herkesi şoke etmişti. Özellikle Bircan Bali'nin yaptığı açıklamalar kısa sürede sosyal medyada çok konuşulmuştu. Fenomen çiftten konuyla ilgili açıklama geldi ve soyadı değişikliği dışındaki bütün iddialar yalanlandı.

"BÜTÜN HABERLER İFTİRA VE KARALAMA"

Lüks yaşantılarına dair çeşitli iddialarla sosyal medyada gündeme gelen Öz çiftinden açıklama geldi. Tayyar Öz yaptığı açıklamada "Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak" dedi.Özlem Öz ise takipçilerinin zaten inanmadığını söylerken eşi ise "Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın" dedi.

FETÖ İDDİALARINA DA AÇIKLIK GETİRİLDİ

Tayyar Öz FETÖ'den ihraç edildiğine dair soruya da "Bu da iftira. Oturduğumuz evin kira olduğunu söyledik kontratı paylaştık. FETÖ olayları 2016 yılında patlak verdi. Ben o zaman asistan doktordum, o gece ve gündüz bir sürü ameliyat gerçekleştirdik. 2021'de istifa ettim" dedi.  
 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu