Mahkeme sonrası tutuklanarak cezaevine gönderilen Polat ailesi sonrası Feyza Altun bu sefer de Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftini işaret etmişti. Polat ailesine benzerlikleriyle dikkat çeken Öz ailesinin, önlem amaçlı hesaplarını temizlemeye başladıkları iddia edildi. Feyza Altun ise Özlem Öz'ün sosyal medya profilini temizlediğini paylaşarak gözdağı verdi.

İKİNCİ BİR POLAT VAKASI MI?

Avukat Altun, konuyla ilgili Show Ana Haber'e de konuşmuştu. Haberde Öz çifti, 'İkinci Dilan-Engin Polat Vakası mı?' şeklinde manşet yapılmıştı. Dr. Taylan Tayyar Öz'ün Ataşehir'deki kliniğini görüntüleyen Show TV ekipleri, 'klinik' yazmayan bir apartman dairesinde sülük tedavisi, hacamat, dolgu, botoks ve ortapedi tedavisi uyguladığını söyledi. Bir de gıda takviyesi olarak satılan fakat barkodu okutulunca güneş kremi çıkan ürün gündemi sarstı.

ozlem-oz-sosyal-medya

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI TEMİZLEMEYE BAŞLADI

Avukat Feyza Altun ise Özlem Öz'ün sosyal medya profilini temizlediğini paylaştı ve "Temizle Özlem. Ben aldım bile tüm hesabının imajını" diyerek o aileye gözdağı verdi. Takipçilerinin yorumlarına göre Özlem Öz, profilinden 25'e yakın paylaşımı kaldırdı ve ürün tanıtımlarını azalttı.

SORUŞTURMA AÇILACAK

Bir sosyal medya kullanıcısı Öz çifti hakkında soruşturma açılacağını duyurdu.

ozlem-oz-tweet

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu