İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik acımasız saldırıları devam ediyor. Han Yunus'un Qarara kasabasında İsrail saldırısında yaşamını yitiren dört Filistinli, eşek arabalarıyla El Aksa Şehitleri Hastanesi'ne ulaştırıldı. Gazze'de yıkıma yol açan saldırılar, yaşamı daha da zorlaştırıyor ve can kayıpları artıyor.

Gazze Esek Arabasi 10032024 3

GAZZE'DEKİ SAVAŞIN TRAJİK YÜZÜ: EŞEK ARABALARIYLA CENAZE TAŞIMA

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılar 156. gününde de sürüyor, felaketin boyutları her gün biraz daha ağırlaşıyor. Saldırılarda can kayıpları 31 bin kişiyi aşarken, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta yaşanan son saldırıda dört Filistinlinin hayatını kaybettiği ve cenazelerinin eşek arabasıyla hastaneye taşındığı bildirildi. Han Yunus'a bağlı Qarara kasabasında gerçekleşen saldırılarda çok sayıda ev hedef alındı ve ilk belirlemelere göre 14 kişi yaşamını yitirdi.

Gazze Esek Arabasi 10032024 4

FİLİSTİNLİLERİN ACI DOLU MÜCADELESİ: İSRAİL'İN GAZZE'YE YÖNELİK SÜREGELEN SALDIRILARI

İsrail'in Gazze'ye yönelik süregelen saldırıları, Filistinlilerin yaşam koşullarını daha da zorlaştırıyor. Yıkılan evler, yaralılar ve artan can kayıpları, bölgedeki insani krizin boyutlarını gözler önüne seriyor. Han Yunus'ta yaşanan son saldırı, Gazze'deki durumun vahametini bir kez daha ortaya koyuyor ve uluslararası toplumun dikkatini çekmeyi sürdürüyor.

Gazze Esek Arabasi 10032024 2