Ekran Haber’den Ozan Barış Erim’in özel haberine göre, kan donduran olay Manisa Salihli’ye bağlı Barış mahallesinde meydana geldi. Ahmet Ertem’in 10 yıllık sevgilisi vardı. Ertem’in sevgilisine karşı büyük bir sevgisi vardı, öyle ki ona ilçe merkezinde bir büfe alıp hediye bile etmişti. Sevgilisi geçtiğimiz günlerde işlettiği büfeye davet etti. Büfede sevgilisinin annesi ve annesinin erkek arkadaşı vardı. Hep beraber alkol aldıkları sırada aralarında tartışma çıktı. Ertem’i önce büfede darbeden grup, ardından 6’sı hayati olmak üzere 14 yerinden bıçakladı. Can havli ile arabasıyla hastaneye ulaşmaya çalışan Ertem, yol üzerinde gördüğü jandarma ekiplerinden yardım istedi. Jandarma ekiplerince Ertem’e yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

DAYI SUÇU ÜSTLENDİ! 

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, saldırı ile ilişkilisi olduğu belirlenen 3 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürerken Ertem’in sevgilisinin dayısı saldırıyı üstlendi. Şüpheli dayıyı gözaltına alan polis ekipleri, olay ile ilgili soruşturmasına devam etti. Yoğun bakımda tedavi gören Ahmet Ertem, kendisine gelerek yaşadığı dehşet dolu anları tek tek anlattı.

ASIL KATİLLERİ ORTAYA ÇIKARDI, HAYATINI KAYBETTİ

Ertem, ifadesinde sevgilisi tarafından büfeye davet edildiğini, sevgilisinin annesi ve annesinin sevgilisi ile birlikte alkol aldıklarını ve çıkan tartışmayı tüm ayrınlarıyla anlattı. Mağdurun ifadesinin ardından operasyon için düğmeye basan ekipler 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Çapraz sorguya alınan şüpheliler cinayeti itiraf etti. 3 şüpheli ile birlikte, suçu üstlenen dayı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Talihsiz adam gerçeği ortaya çıkardıktan kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

Editör: Ozan Barış Erim