Formula 1 Dünya Şampiyonası heyecanla bekleniyor. 2024 Formula 1 Dünya Şampiyonası, Bahreyn Grand Prix's ile başlayacak. Bahreyn Grand Prix'sini 5 kez kazanarak etabın en başarılı pilotu unvanını elinde bulunduran Lewis Hamilton da Formula 1'de Mercedes takımıyla son sezonunu geçirecek. Yarışseverler, Formula 1 Dünya Şampiyonası yarışlarının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, Formula 1 Bahreyn Grand Prix's ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Formula 1 Bahreyn Grand Prix 5

2024 FORMULA 1 BAHREYN GRAND PRİX'S

2024 Formula 1 Bahreyn Grand Prix's, Bahreyn'de düzenlenecek sezonun ilk ayağında sıralama turları 1 Mart'ta, yarış ise 2 Mart Cumartesi günü yapılacak. 2 Mart'taki Bahreyn Grand Prix's ile başlayacak ve 8 Aralık'ta Abu Dabi'de sona erecek sezonda 24 yarış düzenlenecek. Sezonun ilk iki yarışı Bahreyn ve Suudi Arabistan Grand Prix'leri, 11 Mart'ta başlayacak ramazan ayı dolayısıyla alışılagelenin aksine 2 Mart ve 9 Mart Cumartesi tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Formula 1 Bahreyn Grand Prix 2

FORMULA 1 BAHREYN GRAND PRİX'S NEREDE?

2024 Formula 1 Dünya Şampiyonası, Bahreyn'de gerçekleştirilecek. Sakhir bölgesinde bulunan 5,4 kilometrelik Uluslararası Bahreyn Pisti'nde düzenlenecek sezonun ilk yarışının sıralama turları, TSİ 19.00'da start alacak. 57 turluk yarış ise 2 Mart Cumartesi günü TSİ 18.00'de gerçekleştirilecek.

Formula 1 Bahreyn Grand Prix 4

FORMULA 1 YARIŞLARI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Formula 1'in antrenman turları, sıralama turları, sprint yarışları, Grand Prix’ler ile Formula 2, Formula 3, F1 Academy ve Porsche Cup 10 yıl boyunca beIN SPORTS’ta olacak.

Editör: Nurseli Fırat