Tiktok fenomenleri Furkan Ağluç ve Nia Kurbanova gündeme bomba gibi düştü! Nia Kurbanova ve Furkan Ağluç arasında ne oldu? Görüntülü konuşma videoları binlerce kişi tarafından izlenen ikili aldatma haberleriyle gündem oldu. Peki Furkan Ağluç ve Nia Kurbanova arasında ne oldu? Ayrıldılar mı? İşte detaylar...

Furkan Nia 1

Furkan Ağluç ve Nia Kurbanova, TikTok'ta tanışmıştı. Çobanlık yaparken çektiği videolarla TikTok'ta fenomen olan Furkan Ağluç, kendisi gibi fenomen olan Nia Kurbanova ile aşk yaşıyordu.

Furkan Nia 3

TikTok'ta çektiği videolarla ünlenen ve çobanlık yaparken içerik üreten Ağluç, Azerbaycanlı fenomen Nia Kurbanova ile aşk yaşıyordu. Yüzük takıp nişanlanan çift, aldatma skandalı ile gündeme geldi. Nia'nın ortaya çıkan son videosunda başka bir erkekle yakınlaştığı görüntüler sosyal medyada ifşa oldu..

Furkan Nia 2

Furkan Ağluç İddiaları Doğruladı

Evlilik hazırlığı yaptığı Nia Kurbanova'nın başka biriyle yakınlaştığı görüntüler ardından canlı yayın yapan Ağluç, ayrılık haberlerini doğruladı. Furkan Ağluç Tiktok'ta, yaşananların ardından bir video paylaşan Ağluç "Çok sevdim, evleneceğim kadın budur dedim ama yalanmış. Harcanan ben oldum" ifadelerini kullandı.

Editör: Nurseli Fırat