Gaddar dizisi için geri sayım devam ediyor. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi 19 Ocak Cuma akşamı ekranlara gelecek. Gaddar dizisi oyuncuları da gündeme geldi. Sümeyye Aydoğan yeni projesi Gaddar ile gündeme geldi. Peki Sümeyye Aydoğan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar..

Sümeyye Aydoğan Kimdir 1

Gaddar dizisi Aydan karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan, Taçsız Prenses dizisiyle tanınmıştı. Gaddar dizisi bu akşam ekranlara gelecek. Oyuncuları da araştırılıyor. Gaddar dizisinin Aydan'ına hayat verecek olan Sümeyye Aydoğan hakkında detaylar..

Sümeyye Aydoğan Kimdir 7

Sümeyye Aydoğan Kimdir?

Sümeyye Aydoğan 2 Nisan 1999 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aaslen Arnavut kökenli olan Aydoğan, ilk film deneyimini 2020 yılında Aile Hükümeti filmiyle, 2021 yılında Kahraman Babam dizisinde ise ilk dizi deneyimini sergiledi.

Sümeyye Aydoğan Kimdir 5

sümeyye Aydoğan, Sadakatsiz dizisinde "Ceren" karakterini ve aynı yıl içinde Geçen Yaz filminde "Oya" karakterini canlandırdı. 2022 yılında ise ilk başrolü olan Duy Beni dizisinde "Melisa Gerçek" karakterini canlandırdı.

Sümeyye Aydoğan Kimdir 4

Duy Beni dizisinden sonra ise 2023 yılında FOX'ta yayımlanan Taçsız Prenses dizisinde "Yağmur Elem" karakterini canlandırdı. Sezon finalinde diziden ayrıldı Aynı yıl, Kanal D'de yayımlanan Dönence dizisinin kadrosuna dahil oldu. 2023 yılında 13 bölüm olarak yayımlanan Akif dizisinde ve Magarsus dizisinde "Damla" karakterini canlandırdı.

Sümeyye Aydoğan Kimdir 3

AYDAN KARAKTERİ HAKKINDA DETAYLAR

Sümeyye Aydoğan, canlandırdığı Aydan karakteri hakkında konuştu: "27-28 yaşlarında tamamen mahalle kültürüyle büyümüş, çok erken yaşta babasını çok haksız bir şekilde kaybetmiş bir kadın. O yüzden hayata karşı bir savaşı var ve asla haksızlıklara boyun eğmeyen bir karakter.

Sümeyye Aydoğan Kimdir 2

Şimdiye kadar oynadığım projelerden onu en büyük ayıran şey de sanırım mahalle kültürüyle büyümüş olması ve içinin bir yerinde eril tarafını sıkı sıkıya tutuyor oluşu."

Editör: Nurseli Fırat