Süper Kupa finali 20.45'te oynanacaktı. Ancak Galatasaray ve Fenerbahçe takımları henüz stada gelmedi. Konuyla ilgili TFF'nin resmi açıklama yapması bekleniyor.

galatasaray-fenerbahce-28122023-3

Süper Kupa Final maçı iptal mi oldu? Planlanan saatte oynanamayan maçın durumuna ilişkin resmi açıklama bekleniyordu. Beklenen açıklama geldi.

super_kupa_fenerbahce_galatasaray

Süper Kupa Maçı İptal Mi Oldu?

galatasaray-fenerbahce-28122023-7

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yapılacak olan süper kupa final maçı öncesi gelişen kritik gelişmelerle maçın iptal olup olmadığı merak ediliyor. Süper Kupa Finali İptal mi oldu?

fenerbahçe-galatasaray-süper-kupa-maçı-ne-zaman-8

Maç ertelendi mi? TFF açıklaması bekleniyordu. İşte o açıklama...

galatasaray-fenerbahce-28122023-10

TFF AÇIKLAMA YAPTI

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa'da Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı ve tişörtü için izin verilmedi. Bu gelişme üzerine sahaya çıkmayı reddeden Fenerbahçe ve Galatasaray, kamp yaptığı otelden ayrılmadı. Bunun üzerine Süper Kupa finali iptal edildi.

galatasaray-fenerbahce-28122023-6

TFF'den yapılan açıklamada, "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır." denildi. 

fenerbahçe-galatasaray-süper-kupa-maçı-ne-zaman-6

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ise "İstiklal Marşı ile ilgili taahhütname var. Suudiler bu taahhütnameye uymak zorunda." ifadelerine yer verildi. 

Editör: Nurseli Fırat