Evinde Beşiktaş'la oynanan derbi mücadelesini 2-1'lik sonuçla kazanan Galatasaray'da derbi galibiyeti gölgede kaldı. Sarı kırmızılıların iki golünde de imzası olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin derbiyi sekerek tamamlaması ve MR sonuçları teknik heyetin tadını kaçırdı.

KRİTİK GÜNLERE GİRİLDİ

Galatasaray, aldığı darbe sonrasında ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusunda hasar ve kanama tespit edilen Icardi için kritik günlere girildi. Dün Bayern Münih maçı hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılılar bugün son taktik idmanını gerçekleştirecek. Dev maç öncesi gözler bir yandan Icardi'de olacak.

AĞRI KESİCİLERLE SAHAYA ÇIKABİLİR

Habertürk'ten Çağatay Çelik'in haberine göre vücut ağırlığı kaynaklı tendon hasar ve kanamaları 2-3 haftaya kadar çıkabilir iken Icardi'nin yaşadığı sakatlık gibi darbe kaynaklı olanların iyileşme süreci daha kısa sürüyor. Steroid ve ağrı kesici iğneler ile futbolcular bu süreçte sahaya çıkarılabiliyor.

RİSKE EDİLMEZSE...

Maç içinde ağrı hissetse de sahada kalmak isteyen Arjantinli golcünün durumuna bugün ve yarın tekrardan bakılacak. Icardi'yi Bayern Münih maçına yetiştirmek için seferberlik başlatılırken Arjantinli golcünün hissettiği ağrının eşiğine göre karar verilecek. Icardi'nin riske edilmemesi durumunda ise gözler Barış Alper Yılmaz'a dönecek.

Editör: Site Yönetim