Galatasaray'dan son dakika Muslera gelişmesi! Galatasaray yönetimi, kalesini koruyan Fernando Muslera ile ilgili bir karar aldı. Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyon olarak serisini sürdürmek isteyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. 2024 yılında kontratı bitecek olan ünlü kaleci ile Galatasaray'ın yolları ayıracağı iddia ediliyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Muslera için Sarı-kırmızılı idareciler, Muslera'nın sözleşmesini 1+1 yıllığına uzatma girişimlerine başladı.

muslera-galatasaray-transfer

Galatasaray Muslera Haberleri

12 sezondur Galatasaray'da bulunan Fernando Muslera, 6 Süper Lig, 5 Süper Kupa ve 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Bu sezon Galatasaray'la Trendyol Süper Lig'de çıktığı 3 maçta da kalesini koruyan Muslera, Sarı-Kırmızılı takımın Devler Ligi'nde gruplara kalmasında da önemli rol oynamıştı. Tecrübeli kalecinin yıllık 2,5 milyon Euro olan maaşının da daha düşük bir seviyeye çekileceği belirtildi.

volkan-demirel-muslera-açıklaması

Volkan Demirel'den Muslera Açıklaması

Yıllarca Galatasaray-Fenerbahçe rekabetlerinde karşılaştığı mevkidaşı Fernando Muslera'nın kendisinden daha iyi bir kaleci olduğunu söyleyen Volkan Demirel, Muslera'nın Galatasaray'da jübile yapmasını istediğini ifade etti: "Muslera benden daha iyi kaleci. Galatasaray'ın değeri. Gitmesi herkesi üzer. Ben kalması ve Galatasaray'da jübile yapması gerektiğini düşünüyorum." dedi.