Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Angelino ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımın beklentileri karşılayamayan İspanyol futbolcu için ülkesinden bir talip çıktı.

İSPANYA'DAN ANGELINO'YA TALİP VAR

Sarı-kırmızılı takım, Leipzig'ten 1.5 milyon euro karşılığında kiralık olarak transfer ettiği Angelino'nun performansından memnun kalmadı. Bu durum üzerine Galatasaray, 26 yaşındaki oyuncu ile yollarını ayırmayı planlarken, İspanya'dan müjdeli haber geldi.

GIRONA, ANGELINO'YA KANCAYI TAKTI

La Liga'nın zirvesindeki Girona'nın, Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Angelino'ya teklif yapmayı planladığı ortaya çıktı. İspanyol takımının, bu transfer için ciddi adımlar atacağı belirtiliyor.

SÖZLEŞME FESHİ İÇİN HAREKETE GEÇİLECEK

Galatasaray, Angelino'nun kontratında bulunan 6 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonunu devreye sokmamak için Leipzig ile sözleşmenin feshi konusunda görüşmelere başlayacak. Oyuncunun 20 maça çıkması halinde opsiyonun otomatik olarak devreye girmesi, bu kararı hızlandırıyor.

3 MAÇ SONRASI KRİTİK EŞİK

Bu sezon 17 maçta forma giyen ve 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen Angelino, 3 maça daha çıkarsa Galatasaray'ın zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek.

GALATASARAY, ALANYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Bu gelişmeler yaşanırken Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde idmanını gerçekleştirdi. Çalışmalar, 21 Kasım Salı günü yapılacak antrenmanla devam edecek.

Editör: Mevlüt Peker