Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üsse sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimiz şehit oldu. Türkiye'yi yasa boğan acı haberlerin ardından Fulya Öztürk, sınırın sıfır noktasına gitti.

Fulya Ozturk

"HAKURK'A YAKIN BİR NOKTADAYIZ"

"Hakurk'a yakın bir noktadayız. Pençe Kilit'e yakın noktadayız. Konuşmakta dahi zorluk çektiğimiz noktadayız" diyen Öztürk bölgede şartların çok zor olduğunu komandoların nöbetlerine devam ettiğini belirtti. "Mehmetçik ve jandarma komandolar bu noktada mücadele veriyor. Gece şartlar daha zorlaşıyor. Tipi yoğunlaşıyor" dedi. 

"TİM ARAZİYE ÇIKTI"

Öztürk bölgeden son durumu aktarırken "Az önce konuştuğumuz Tim araziye çıktı" ifadelerini kullanınca sosyal medyadan büyük tepki çekti, konum bilgisini açıklamakla suçlandı.

R G

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU: "YILLARIM GEÇTİ BU BÖLGELERDE"

Öztürk, sosyal medyada kendisine yönelik gelen tepkilere şu sözlerle cevap verdi:

"Yıllardır askeri bölgelere gidiyorum çekim yapıyorum şu zamana kadar askerlerden komutanlardan memnuniyet dışında hiçbir şey duymadım… Siz neyin peşindesiniz yahu? Ne ifşası? 'Bir tim araziye çıktı' demek ifşa olmuyor. Buradaki komutanlar sizin bu mesajlarınıza gülümsedi. Ben yayınlarda birlik beraberlikten bahsediyorum kendi dünyam sevgi üzerine kurulu X’e bir giriyorum tam bir dezenformasyon yuvası. Algılar oyunu , kötülükler dünyasıyla karşılaşıyorum. Niye niye niye????"

Editör: Şeyda Karaca