CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, parti sözcüsü Faik Öztrak'ın yalanladığı, Ümit Özdağ ile imzaladıkları gizli protokolü itiraf etmesine gazeteci Fatih Portakal'dan sert tepki geldi.

Portakal sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kılıçdaroğlu söylemleriyle her geçen gün dibe batıyor. Ümit Özdağ ile aralarında ikili protokol yapmışlar. Anladığım, bırak 6’lı masayı parti yöneticilerinin bile protokolden haberi yok! Seçmen olarak düşünüyorum şimdi: böyle zihniyetin, bugünün yönetiminden ne farkı var? Kapalı kapılar ardında alınan kararlar, şeffaflıktan uzak yönetim anlayışı. İtiraf ediyorum fena kandırılmışım/şız. Umarım partinin delegesi bu lidere gerekli dersi verir. Göreceğiz" ifadelerini kullandı.

fatih portakal tweet

Gazeteci Türker Akıncı, Fatih Portakal'ın sözlerine kayıtsız kalmadı. Akıncı, Portakal'ın paylaşımına ithafen, ‘’Sayın Fatih Portakal canhıraş her koşulda Kılıçdaroğlu’nu savunan sizdiniz. Kılıçdaroğlu’ndan daha Kılıçdaroğlucuydunuz. Dolayısıyla; Kandırılmadınız, kandırdınız’’ notunu düştü.

turker akinci tweet

Editör: Alara Şimal Metin