Eşi benzerine zor rastlanır olay, çiçeği burnunda çifte düğünlerini zehir etti. Başında duvağı, yanında biricik aşkı ile düğününe hazırlanan gelin, belindeki korkunç acıyla soluğu hastanede aldı. Öğrendikleri gerçek ile hayatlarının şokunu yaşadı.

8 YILDIR BU ANI BEKLİYORLARDI

Ekran Haber'in özel haberine göre Pınar ve Fatih Ay çiftçi 8 yıldır tek yastığa baş koyacakları en mutlu günlerini bekliyorlardı. Ve nihayet heyecanla beklenen düğün için hazırlıklar başladı.

GELİNLİĞİ GİYDİ, SOL TARAFI UYUŞTU

Önce kuaföre giden Pınar Ay, burada yapılan saç ve makyajın ardından gelinliğini giymek üzere anlaştığı gelinlikçiye gitti. Apar topar gelinliği giydirilen genç kadın, birkaç saat sonra sol tarafının tamamen uyuştuğunu hissetti.

EN MUTLU GÜNÜNDE KABUSU YAŞADI

Düğün telaşı ve heyecanının arasına karışan acı, dayanılmaz olmaya başladığında fotoğraf çekimlerini bile yapamayan çift soluğu hastanede aldı.

Gelinliği ile apar topar hastaneye kaldırılan genç kadının omuriliğinde bir cisim olduğu belirlendi. Öğrendikleri gerçekle şoke olan çift, en mutlu günlerinde kabusu yaşadı. Doktorlar damat adayına eşinin felç bile kalabileceğini söyledi.

UNUTULAN İĞNE OMURİLİĞİNE SAĞLANDI

İddiaya göre, gelinlikçi 6 santimlik iğneyi astarda unutmuştu. O iğne ise gelinin omuriliğine saplanmıştı. Genç kadın hemen ameliyata alındı.

Şoku hala atlatamayan Pınar Ay, yaşananları şöyle anlattı;

“Belden aşağı anestezi yaptılar, çünkü tamamen uyuşturmalarını istemedim. 10 dakika bile olsa düğünüme gitmek istedim. Bir buçuk saat boyunca o ameliyathanede kaldım. İğne omurilikten yukarı kaçıyordu. Bayağı da büyüktü, 6 santim içeri girmiş, 45 santim de iple beraber götürmüş.”

showozel-gelin-igne

DÜĞÜN ÇİFT OLMADAN BAŞLADI

Damat adayına ise gerekirse düğüne tek gelmesi söylenmiş ancak Fatih Ay, 8 yıldır bu anı beklediğini belirterek müstakbel eşini bırakmamıştı.

 Ameliyathanede geçen dakikaların ardından talihsiz gelin hızla toparlandı. Ancak düğünü o olmadan başlamıştı.

showozel-gelin-igne2

Çifti salonda göremeyen davetliler düğünü bir bir terk ederken, Pınar ve Fatih düğünlerinin son dakikalarına yetişebildi.

İLK DANSLARINI GÖZYAŞLARI İÇİNDE YAPTILAR

İlk danslarını gözyaşları içinde ağlayarak tamamlayan çiftin yakınları da şaşkındı.
Yaşadıkları talihsiz olay nedeniyle dış çekimlerini yapamayan ve düğünlerinin sadece son dakikalarına katılabilen çift tebrik beklerken geçmiş olsun dilekleri aldı.

Düğün bittiğinde geride 8 yıl beklenen günün hayal kırıklığı kaldımıştı.

GELİNLİKÇİDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yol boyunca ağlayan Pınar Ay, gelinlikçinin ise olaylarsan sonra gelinliğin peşine düştüğünü belirtti.

Genç karı koca en mutlu günlerini zehir eden o gelinlikçiden şikayetçi oldu.

Editör: Şeyda Karaca