İstanbul Avcılar’da “müzikol” olarak tabir edilen eğlence mekanında iki kişi arasında yaşanan tartışma kanlı sona erdi. E.D. isimli adam, tartıştığı Z.U. isimli kadın tarafından baldırından bıçaklandı. Yaşananlar, eğlence mekanının güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı. Tartışma sırasında E.D.'nin yerinden kalktığı ve restoranın çıkış kapısına doğru yöneldiği, arkasından hızlı adımlarla yaklaşan Z.U.'nun ise belinden bıçak çıkararak E.D.’yi bacağından bıçakladığı, araya girenlerin kadının elinden bıçağı alarak olayın daha fazla büyümesine engel olduğu görülüyor. Tüm bu yaşananlara rağmen yan masadaki müşteriler hiçbir şey olmamış gibi eğlenmeye devam ediyor.

Avcilar Genc Kadin Sevgilisini Bicakladi 14042024 Iha1

TEDAVİYİ REDDETTİ AMA ŞİKAYETÇİ OLDU

Ekranhaber muhabirinin edindiği bilgilere göre restoranda yaralanan E.D. isimli adam ilk olarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak burada tedaviyi reddederek hastaneden ayrıldı. Bir süre sonra kendi imkanlarıyla Avcılar Polis Merkezine gelen E.D., daha önceden tanıdığı Z.U. ile aralarında tartışma yaşandığını, restorandan ayrılmak istediği sırada Z.U.’nun arkasından gelerek sol baldır kısmından kendisini bıçakladığını ve şikayetçi olduğunu belirtti.

Avcilar Genc Kadin Sevgilisini Bicakladi 14042024 Iha2

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

E.D.’nin şikayeti üzerine olayda ele geçen suç unsuru üzerinde el koyma ve inceleme kararı veren Cumhuriyet Savcılığı, Z.U. isimli kadının mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatını verdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Avcilar Genc Kadin Sevgilisini Bicakladi 14042024 Iha3

Editör: Mevlüt Peker