Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) başvuruları 29 Aralık 2023 tarihinde başlayıp  8 Ocak 2024 tarihinde son bulmuştu. Gençlik Çalışanı başvuru sonuçları 29 ocak 2024 tarihinde açıklandı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı sözlü mülakat ne zaman? Gençlik Çalışanı sözlü mülakat nerede yapılacak? İşte detaylar...

gençlik-ve-spor-bakanlığı-GSB-personel-alımı-2021-kişi-alınacak-Osman-Aşkın-Bak-2

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK ÇALIŞANI PERSONEL ALIMI

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Gençlik Çalışanı personel alımında, 29 Aralık 2023-8 Ocak 2024 tarihleri arasında başvurular gerçekleşti. Gençlik Çalışanı olmak isteyen adaylar için heyecanlı bekleyiş 29 Ocak 2024 tarihinde son buldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1071 Gençlik Çalışanı personel alımında başvuru sonuçları açıklandı. 

bakanlik merkez genclik ve spor 1

GSB GENÇLİK ÇALIŞANI BAŞVURU SONUCU SORGULAMA 

Şimdi sırada sözlü mülakat bulunuyor. Peki GSB Gençlik Çalışanı personel alımında sözlü mülakat nerede,nasıl yapılacak? 

GSB GENÇLİK ÇALIŞANI ALIMI SÖZLÜ MÜLAKAT NE ZAMAN?

2023 Yılı Gençlik Çalışanı Alımı sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adayların sınavları 12 – 16 Şubat 2024 tarihleri arasında Ankara'da uygulanacak.

gençlik-ve-spor-bakanlığı-GSB-personel-alımı-2021-kişi-alınacak-Osman-Aşkın-Bak-4

Personel alımı değerlendirmesi yapılırken KPSS puan üstünlüğüne göre adaylar davet edilecek. Başvuruları olumlu değerlendirilenler sınavlara davet edilecek. KPSS puan üstünlüğü esas alınacaktır. Adaylar sınav tarihi ve yerini ise (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden görüntüleyebilecek.

bakanlik merkez genclik ve spor 2

GSB SÖZLÜ MÜLAKAT SINAV YERİ VE TARİHİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sözlü sınava girmeye hak kazanan son sıradaki aday ile aynı puana sahip birden fazla adayın bulunması halinde, bu adayların tamamı sözlü sınava çağırılacaktır.
 

Editör: Nurseli Fırat