GENEL AF ÇIKACAK MI?

Af çıkacak mı? sorusunun yanıtı, mahkumlar ve aileleri tarafından merakla bekleniyor. Genel af çıkacak mı? 8. yargı paketi gündemde yerini aldı. Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan 8. Yargı Paketi ve infaz düzenlemeleri gündemde önemli bir yer tutuyor.

Af yasası aa

Yargı paketi, mahkumlar ve mahkum yakınları arasında büyük bir merak konusu haline geldi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un önceki açıklamalarına göre, taslak metnin tamamlanmasının ardından Meclis'e sunulacak.

Torba yasa

Taslak metne göre, hükümlülerin cezalarının en az yüzde 40'ını cezaevinde geçirmesi öngörülüyor. Ayrıca, yeni düzenleme ile anne, baba ve çocuk arasındaki soy bağının reddi davası açma hakkı tanınacak..

YARGI PAKETİ TAMAMLANDI MI? BAKAN TUNÇ AÇIKLADI

Genel Af Çıkacak Mı Af Yasası 2

Genel af çıkacak mı? sorusu, Adalet Bakanlığı tarafından gelecek açıklamalar içerisinde merakla bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni yargı paketinde "genel af"ın bulunmadığını vurgulayarak, "Afla ilgili bir husus gündemde değil şu anda." demişti.

Genel Af Çıkacak Mı Af Yasası 3

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili son açıklamayı yaparak 8. yargı paketi hakkında bilgi verdi. Bakan Tunç'un ifadelerine göre, af taslağı henüz aşama aşamasında bulunuyor ve son şekli verilmek üzere çalışmalar devam ediyor.

Genel Af Çıkacak Mı Af Yasası 4

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni Yargı Paketi hakkında canlı yayında açıklamalarda bulundu: ''Öncelikle henüz taslak aşamasında. Taslağın son şekli verilmek üzere. Biz Adalet Bakanlığı'nda uzun bir süredir bir çalışma gerçekleştiriyoruz.

Genel Af Çıkacak Mı Af Yasası 5

Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında da bu konuları değerlendirdik heyet halinde ve bu taslak daha sonra milletvekillerimizin takdirine yakın bir zamanda sunulacak..

Editör: Nurseli Fırat