Tek isteği araç kiralamak olan genç kadın dolandırıcıların tuzağına düştü. 62 bin TL'sini dolandırıcılara kaptıran kadın, "Benim belki param geri gelmeyecek ama benden sonraki insanlar bu hataya düşmesin" dedi.

TÜM PROSEDÜRLERE HAKİMLER

Tuğba Güney Kahraman, kiralık araç ararken bir internet sitesine girdi. Araç kiralama sitelerinin aynısı kopyalayan dolandırıcıların aynı zamanda bu firmaların tüm prosedürlerine de hakim olduğu öğrenildi. Genç kadın sözde provizyon ücreti kapsamında parça parça 62 bin TL'sini dolandırıcılara kaptırdı.

Araç kiralamak istedi, dolandırıcıların tuzağına düştü! Düğün parasını kaptırdı: 'O parada hayallerim vardı, hepsi gitmiş oldu'

"DAKİKALAR İÇİNDE BANKAMI ARADIM, İPTALİNİ İSTEDİM"

Yaşadıklarını anlatan Kahraman, "O parayı toplayana kadar ne zorluklardan çektim. Benim için acısı tarif edilemeyecek bir şey. Benim o parada hayallerim vardı, hepsi gitmiş oldu. Büyük bir firmadan araç kiralamak için bir linke tıklıyorum. Bana WhatsApp hattı açılıyor sonra bana bir fiyat söyleniyor. Günlük olarak 300 TL ve 1000 TL de depozito istediler. Ben şüphelendim aynı dakikalar içinde bankamı aradım, iptalini istedim. Kişinin ismi var, T.C.'si var, bir IBAN ile kişiye direk ulaşabilirler. Bloke koyacaklar, o parayı oradan çekmesin. Benim belki param geri gelmeyecek ama benden sonraki insanlar bu hataya düşmesin" dedi.

DOLANDIRICILAR YAKALANSIN

Genç kadının düğün parasını alan o dolandırıcıların hem nitelikli dolandırıcılıktan hem de hırsızlıktan suç kayıtlarının olduğu da ortaya çıktı. Genç kadının tek isteği ise o dolandırıcıların bir an önce bulunması.

Editör: TE Bilisim