İstanbul’da bel ağrısı şikayetiyle özel bir hastaneye giden 33 yaşındaki Müzeyyen Bilici, beline enjekte edilen iğnelerden sonra tek bacağı felçli kaldı. Günlerce hastanede tutulan Bilici, aynı hastanenin başka şubesine sevk edildi. Ancak Bilici, orada da hiçbir tedavi almadan ağrılar içerisinde taburcu edildi. Şu an sağ bacağını hissetmeyen ve tekerlekli sandalyeye mahkûm olan hasta Bilici adalet arıyor.

EVİNDE DÜŞTÜ, BEL AĞRISI BAŞLADI

Kimya mühendisi olarak çalışan ve iki şirkette yöneticilik yapan Bilici, evinde düştü. Daha sonra düşmeden kaynaklı bel ağrısı yaşamaya başladı. Genç kadın ağrılarının dinmemesi üzerine hastaneye gitti.

BEL TEDAVİSİNE GİTTİ,  HAYATI KARARDI!

Hastaneden hastaneye giden Bilici, son olarak başka bir özel hastaneye gitti. Burada doktor M.Z.Y. tarafından beline üç bölgeden enjeksiyon işlemi yapılan Bilici’ye “iki saat sonra eve gidebilirsin” dendi. Ancak Bilici, bir saat sonra ayağa kalkamadığını fark etti. Bunun üzerine hastaya kortizon yüklenmeye başlandı. “2 saat sonra eve gidebilirsin” denilen hasta Bilici. altı gün boyunca hastanede tutuldu. Genç kadın, daha sonra aynı hastanenin Göztepe şubesine sevk edildi. Ancak ağrılar içinde olan Bilici, burada hiçbir tedavi almadan taburcu edildi.

TEKERLEKLİ SANDALYEYE MAHKÛM OLDU

Sağ bacağı felçli kalan 33 yaşındaki Müzeyyen Bilici tekerlekli sandalyeye mahkûm olmuş kaldı. Bilici yaşadıklarını, “Hiçbir ihtiyacımı kendim karşılayamıyorum. Sonda kullanmak zorundayım, aile bireylerimin yardımıyla tuvalete gidebiliyorum. Ayağa kalkamıyorum. Bir yere kucakta gidip gelmek zorunda kalıyordum. İşime gidemiyorum. Adalet arıyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim