Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 35 okulun katılımıyla TÜBİTAK Bilim Şenliği düzenledi.  Kent Meydanında yapılan etkinliğin açılışını gerçekleştirildi.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

KAYMAKAM MEHMET İLİDİ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ!

 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda kent meydanında düzenlenen TÜBİTAK Bilim Şenliği Kaymakam Mehmet İlidi’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

ŞENLİK YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

Bilim fuarı şenliğinde ilçe genelinde 35 okulun hazırlamış oldukları projeler katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Bütün fuar stantlarını dolaşan Kaymakam Mehmet İlidi, öğrencilerden geliştirmiş oldukları projeler üzerinde bilgi alarak genel değerlendirmelerde bulundu.

Bilim kültürünün ve iletişiminin toplumun daha geniş kesimlere yaygınlaştırılmasını, katılımcılara bilimsel bilginin ulaştırılmasını ve bilim-teknoloji arasındaki etkileşiminin etkinlikler yoluyla kavratılmasını amaçlayan TÜBİTAK Bilim Etkinliğinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür edip çalışmalarını kutlayan Sayın İlidi, programın tamamlanmasının ardından alandan ayrıldı.

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Programa, Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Eyyup Özkök, AK Parti İlçe Başkanı Resul Bulut, Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, şube müdürleri, muhtarlar, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler de katıldı.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'POLIS' görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Editör: TE Bilisim