Büyükçekmece Kumburgaz'da Tüfekçiler, kullandığı 09 HK 225 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek çoğunluğu öğrenci çok sayıda kişinin beklediği otobüs durağına girdi. Otomobil çarpmanın etkisiyle takla atarak durdu.

DAHA ÖNCE ALKOLLÜ YAKALANMIŞ

Yaşanan Katliam gibi kaza, 3 kişinin hayatına mal olmuş ve 15 kişi yaralanmıştı. Kazaya neden olan sürücüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmış ve daha önce alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulduğu ve kaza günü ehliyetsiz olduğu öğrenilmişti. Tüfekçi'nin öte yandan, ehliyetsiz araç kullandığı, sürücü belgesinin 2 ay önce geri alındığı tespit edildi.

TUTUKLANDI

Kazanın ardından hastanedeki tedavisi tamamlanan sürücü Samet Tüfekçiler, polis ekiplerince gözaltına alınarak ifadesi için Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ardından Büyükçekmece Adliyesi'nde savunması alınan Tüfekçiler, "Bilinçli taksir ile birden fazla kişinin ölümüne birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olmak" suçundan Başsavcılıkça tutuklanması talep edildi. Tüfekçiler, çıkarıldığı Büyükçekmece Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim