Ekran Haber'in edindiği bilgilere göre, Erzincan'ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 22 Haziran - 3 Temmuz arasında düzenlenen 'Can Fest 2022' tüm hızıyla devam ediyor.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

ErzinCANFest 2022 etkinlikleri kapsamında Erzincan'da Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenen Sultan Melik Gazi Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası ve Hava Koşusu yarışmaları başladı.

ETKİNLİĞE YOĞUN İLGİ!

Atletizm pistinde düzenlenen yarışmaların açılış programına; Vali Mehmet Makas, İstanbul Milletvekili Sayın Ravza Kavakçı Kan, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, TGTOF Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Koç, kamu kurum müdürleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirAçılış programında konuşma yapan TGTOF Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Koç, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun ve İstanbul Milletvekili Sayın Ravza Kavakçı Kan, düzenlenen şampiyonanın hayırlı olmasını dileyerek, tüm sporculara başarılar diledi.

Bir 1 kişi görseli olabilirKonuşmasına, ErzinCANFest 2022 etkinlikleri kapsamında ilimizde üç gün sürecek olan bu şampiyonaya katılarak festivalimizi şenlendiren tüm misafirlere ve sporculara teşekkür ederek başlayan Vali Mehmet Makas, sporculara; kimliğiyle, dokusuyla, derin tarihi bakiyesiyle ve doğal güzellikleriyle kardeşliğin şehri Can Erzincan'dasınız diyerek, şampiyonada başarılar diledi.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Kadınlar ve Erkekler kategorisinde 40 ilden, 105 Kulüp ve 500 civarında sporcunun yarışacağı müsabakalarda eleme turlarında kadınlar 60 metreye, erkekler 70 metreye toplam 63 ok atacak. Yapılan sıralama sonrası çeyrek final, yarı final ve finalde yarışacak sporcular belirlenecek.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirDaha sonra cirit sahasına geçen  Mehmet Makas ve beraberindekiler, cirit il birinciliği müsabakalarını izleyerek, cirit müsabakalarına katılan takım ve sporculara başarılar diledi.

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi, at ve açık hava görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar, at ve açık hava görseli olabilir

Editör: TE Bilisim