Olay, Kula ilçesi 4 Eylül Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde meydana geldi. Kula'da hayvan alım satımıyla uğraşan Hasan Hüseyin G., aralarında para meselesi nedeniyle husumet bulunan Özkan Otlu ve oğlu Yunus Otlu'yla yolda karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Yunus Otlu, darbedilerek, babası Özkan Otlu ise Hasan Hüseyin G.'nin tabancasından çıkan kurşunlarla yaralandı. Kendisi de kavgada darbedilen Hasan Hüseyin G. kaçtı.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Çevredekilerin ihbarıyla, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı baba-oğula ilk müdahaleyi bu sırada olay yerinden geçen 2 hemşire yaptı. Yaralı baba-oğul, ambulansla Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özkan Otlu, ileri tetkik ve tedavisi için Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

TEDAVİ İÇİN GİTTİ, POLİSE YAKALANDI

Polisin, kaçan Hasan Hüseyin G.'yi kendi imkanlarıyla tedavisini yaptırmak için gittiği Salihli Devlet Hastanesi'nde yakalayıp, gözaltına aldığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Celeplerin kavgası: 3 yaralı

Editör: TE Bilisim