Ekran Haber'in edindiği bilgiye göre, Kayapınar İlçe Belediyesi, ilk kez düzenlediği "Kahve festivali" organizasyonuyla, 7'den 70'e herkesi buluşturdu. Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçe Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen sosyal etkinlikler kervanına, "Kahve Festivali" de eklendi. İlçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren yerel, ulusal ve uluslararası markalar vatandaşlara ücretsiz kahve ve kurabiye ikram etti.

FESTİVAL RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Kayapınar Park 75'de başlayan Festival oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Festivale katılan vatandaşlara ücretsiz kahve ikramının yanı sıra çocuklar içinde palyaço ve çizgi film kahramanlarının yer aldığı gösterilerde sunuldu.

Müzik dinletisinin yanı sıra sürpriz etkinliklerin de yer aldığı festivale katılanlar oldukça keyifli ve eğlenceli bir gün yaşadı. Organizasyonda vatandaşlarla bir araya gelen Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, sosyal belediyecilik anlayışına devam edeceklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim