">

Vali Tuncay Sonel, görev yaptığı her yerde uyguladığı “Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün” projesi kapsamında yapmakta olduğu hane ziyaretleri esnasında tanıştığı ve geçtiğimiz günlerde sahil karşılaştığı engeli olan 11 yaşındaki Arnisa’nın annesi Serpil Demir’in elektrikli bisiklet isteğini de yerine getirdi.

3 gün önce engeli olan kızı Arnisa ile sahilde yürürken Vali Tuncay Sonel ile karşılaşan anne Serpil Demir, engeli olan kızını gezdirebilmek, okula götürebilmek ve fizik tedavi merkezine götürüp getirebilmek için elektrikli bisiklete ihtiyaçları olduğunu ifade etmesi üzerine Vali Tuncay Sonel de “Ben size yok diyemem ki” diyerek söz verdiği elektrikli bisikleti, hayırseverlerin katkılarıyla temin ederek, bugün aileye kendi elleriyle teslim etti. Ardından '' Hayırlı olsun. kazasız, belasız, güle güle kullanın” diyerek, aileye teslim etti.

Serpil Demir, “Allah’ım bin kere razı olsun sizden. Biz bu aracı alamazdık. Hayatımız boyunca sahip olamazdık. Kızımı çok mutlu ettiniz, bizi çok mutlu ettiniz. Çok çok teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdi.   

Arnisa’nın babası Murat Demir de Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, “Sürekli halkın içinde, halkla bu kadar yakından ilgilenen bir Valimiz var.Bu kadar ilgili, bu kadar duyarlı bir devlet büyüğü ile ilk defa Ordu’da karşılaştık. Ordu’muzun en büyük şansıdır Sayın Valimiz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim