2023 seçimlerine bir yıldan daha az bir süre kala Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı belli olmazken change.org'da açılan bir kampanyadan sürpriz bir aday önerisi geldi. Volkan Sabah isimli kullanıcı, Ceza Hukukçusu Ersan Şen'in Cumhurbaşkanı adayı olması için imza kampanyası başlattı.

"Prof. Dr. Ersan Şen'i Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istiyoruz!" başlığıyla açılan kampanyaya çok sayıda iamza gelirken, açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin içinde bulunduğu durum sebebiyle her geçen gün 2023'deki seçimin önemini daha da fazla hissediyoruz. Bir tarafta ülkeyi 20 yıldır yöneten bir parti lideri, diğer taraftan da ülkede 20 yıldır muhalefetlik yapan bir partinin önderliğinde toplanan partilerin oluşturduğu bir oluşum ve bu oluşumun belirsizliğini sürdüren ve henüz uzlaşılamayan bir aday...

Bu şartlar altında "en kötü karar, kararsızlıktır" diyoruz ve Prof. Dr. Ersan ŞEN hocamızın dediği gibi Çoban Ateşini yakıyoruz.

Atatürk ve millet sevgisinden şüphemizin olmadığı,

Bizi adalete doyuracak ve uluslararası mecralarda da sesimizi hakkıyla duyuracak,

Siyaha siyah, beyaza beyaz demesiyle bilen,

İlkeleri ve duruşu olan ve milletten taraf olan,

Kısacası ELİNDE ATEŞ, GÖZÜNDE IŞIK olan ve umudunu kaybeden halka umut aşılayacak bir Cumhurbaşkanı adayı görmek istiyoruz. 

PROF. DR. ERSAN ŞEN'İ CUMHURBAŞKANI ADAYI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ! MUHALEFET PARTİLERİNİ BU ÇAĞRIMIZA KULAK VERMEYE DAVET EDİYORUZ!"

İŞTE CHANGE.ORG'DAKİ KAMPANYA

Editör: TE Bilisim