Ekran Haber’den Başak Bilgin'in haberine göre, İstanbul Esenyurt’ta satılığa çıkardığı eve binlerce talip olmasına rağmen satılmaması ev sahibine yeni bir yöntem bulmaya sevk etti. Günde 100 kişinin aradığını söyleyen, Demir kendine zaman ayıramamaktan isyan etti.

EV SAHİBİ İSYAN ETTİ!

Ev sahibi Burak Demir, yaklaşık iki buçuk ay önce iki artı bir dairesini internet üzerinden satışa çıkardı. Evine yüzlerce, hatta binlerce talip çıktı. Müşterilerle ilgilenmekten kendine zaman ayıramadığını ve evin bir türlü satılamadığını söyleyen Demir,  daha önce eşine rastlanmayan ilginç bir yöntem geliştirdi.

EV GÖRME TARİFESİ!

Sigortacılık yapan Burak Demir, 645 bin liraya satışa çıkardığı evi görmek isteyenlerden hafta içi 100, hafta sonu için ise 150 lira talep etti. Günde 100 kişinin aradığını söyleyen, Demir kendine zaman ayıramamaktan isyan etti.

EVİ ALMAK İSTEYENLER TELEFONA SARILDI!

Demir'in satışa çıkardığı evi almak isteyenler ise telefona sarıldı. Bu seferde aramalardan rahatsız olduğunu söyleyen genç adam, isyan etti. 

EVİN ALICISINI BEKLİYOR!

Emlakçılar da genç adamın peşine düştü. Müşterilere o evi göstermek için Demir ile pazarlık yaptı. Bu şekilde de ev satılmazsa yayından kaldıracağını belirten Demir, bir an önce evinin satılmasını istiyor.

Editör: TE Bilisim