İstanbul Bahçelievler’de bulunan bir apartmanda meydana gelen hırsızlık olayı adeta ‘yok artık’ dedirtti. Gündüz saatlerinde apartmana giren hırsız, ustalar evde bozuk olan kombiyi sökerken yeni takacakları kombiyi kapının önünden saniyeler içinde sırtlayarak çaldı. Yaşanan o hırsızlık, kombi ustasını da ev sahibini de şaşkına çevirdi. Edinilen bilgiye göre, kombisi arızalanan daire sahibi, teknik servisi arayarak baktırılmasını istedi. İncelemede bulunan yetkililer kombinin bozuk olduğunu ve yenisinin takılması gerektiğini söyledi. Ancak birkaç gün sonra gelen ustalar evde bozuk olan kombiyi sökerken, yeni takacakları kombi kapının önünden çalındı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Kapının önüne çıkan ustalar kombiyi göremeyince şaşkınlığa uğradı. Gündüz saatlerinde gerçekleşen hırsızlık olayında apartamana giren hırsızın kombiyi sırtına yükleyerek taşıması kameralara saniye saniye yansıdı.

AYAKKABI ÇALMAYA GİRMİŞ

İddiaya göre hırsızın ayakkabı çalmaya girdiği ve kombiyi görünce de alıp çaldığı belirtildi. Polis, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim