Türkiye’nin en büyük odası ve 670 binden fazla üyesi bulunan İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) 21’inci dönem seçimleri, 9 Kasım Çarşamba günü İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Seçim öncesi 57. Meclis toplantısında konuşan GMK Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Üyesi Gökhan Murat Kalsın, gelecek projelerine ilişkin iş dünyasına çağrıda bulundu.

Murat Kalsın İTO Başkanlığına adaylığını açıkladı -

İngiltere'nin ve Avrupa'nın en ünlü okullarından London School of Economics'te İngilizce eğitim alan başarılı iş insanı Kalsın, meclis ve meslek komitesi üyeleriyle görüş alışverişini devam ettirmek istediğini sinyalini verdi.

İTO Meclis üyesi Murat Kalsın, şunları söyledi:

''130 yıllık ticaret geçmişi olan bir ailenin ferdi ve önceki dönemin İTO Başkan Yardımcısı olarak bu yıl 9 Kasım’daki İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde İTO’yu geleceğe taşıyacak süreci iş dünyası ile el ele vererek, istişare ederek, projeler üreterek ve reçeteler ortaya koyarak yürütmek, en içten temennim.''

İTO'da Çağlar'ın yerine başkan adayı Murat Kalsın oldu - İş-Yaşam Haberleri

İTO'NUN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM

Bu görüşlerimi Ağustos ayı İTO meclis toplantısında  yaptığım konuşmada ifade ederek, değerli meclis üyelerimizi istişareler yapmak üzere seçim ofisimize davet ettim. Aynı temenniler ile iş dünyamızın tüm değerli temsilcileri  ile görüşerek İstanbul Ticaret Odası ve iştiraklerinde  daha etkin, daha güçlü, Türkiye'yi geleceğe taşıyacak daha aktif bir yönetim konusunu sizlerle değerlendirmek isterim. Gelin, İTO’nun geleceğini birlikte inşa edelim.”

Editör: TE Bilisim