İstanbul Sancatepe'de gözlerine kestirdikleri bir daireye girmeye çalışan iki hırsız, ev ve apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.Edinilen bilgiye göre, Sancaktepe'de bir daireyi gözüne kestiren iki hırsız, sabah saatlerinde zile bastı.Biri kadın, diğeri ise kadın kılığına girmiş  hırsızlar mercekten baktıktan sonra kart yardımıyla kapıyı açmaya çalıştı. 

HIRSIZLAR İŞ BAŞINDA!

Ev sahiplerine korku dolu anlar yaşatan iki hırsız fark edildiklerini anlayınca da ''yardım edin'' diyerek dilenci taklidi yaptı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde hırsızların bir yukarı kata bir aşağı kata inerek keşif yaptığı, kameraları görüncede yüzlerini gizledi görüldü. 

BİRİ KADIN DİĞERİ DE KADIN KILIĞINDA!

Yaşanan korku dolu anları anlatan apartman sakinleri, iki kişinin apartmanın kapısını açarak içeri girdiğini ve yukarı çıkarak etrafı kontrol ettiklerini söyledi. Apartman sakinleri hırsızların güvenlik kameralarını gördükten sonra yüzlerini gizlemeye çalıştıklarını belirterek "Ev sahibi kapının zorlandığını anlayınca hırsızlardan biri "hadi hadi" dedi. Erkek sesi duyduk ve korktuk. Çantasında illa ki bir şeyler vardır diye düşündük. Çok korkuyoruz ve bir an önce yakalanmalarını istiyoruz. Dün başka bir yere daha girmeye çalıştıklarını duyduk" diye konuştu.

Hırsızlık olayının yaşanmamasına sevinen daire sahipleri, hırsızların yeniden gelme ihtimali nedeniyle endişeli olduklarını ifade ederken yakalanmaları için yetkililere seslendi.

Editör: TE Bilisim