2011 yılında çiftin evliliklerinin ikinci ayında Mehmet Can Karacan testis kanserine yakalandı. Tedavisi 9 ay süren Karacan, bu süreçte en büyük desteği eşi Bahar Karacan'dan gördü.

Tedavi sürecinde doktorlar 5 yıl çocuk sahibi olmayacaklarını söylemesine rağmen, iki yıl sonra Sabri Ömür isminde bir erkek çocukları oldu. Aile 11 yıl sonra, bu kez Bahar Karacan'ın meme kanseri olduğunu öğrenmesiyle sarsıldı.

Karacan çifti, oğullarıyla birlikte ikinci kez kanserle mücadeleye başladı. Kanser hastalığını 'misafir' olarak tanımlayan çift, tedavi süreçlerini sosyal medya hesaplarında paylaşarak aynı durumdaki insanlara umut ışığı olmaya çalışıyor.  

KANSERE YAKALANDIĞIMDA EŞİME EVLİLİĞİ BİTİREBİLİRİZ DEDİM

"KANSERE YAKALANDIĞIMDA EŞİME EVLİLİĞİ BİTİREBİLİRİZ DEDİM"

Mehmet Can Karacan bel ağrısı şikayetiyle yapılan kontrollerde kanser olduğunu öğrendiğini belirterek, "Doktorum acil şekilde benden tahlil istedi. Yapılan tahlillerin sonucunda testis kanserine yakalandığımı öğrendim. 25 yaşında böyle bir hastalığa yakalanmam üzücü bir durum oldu.

Eşime kanser olduğumu söylediğimde beraber yıkıldık. Sonrasında tabii ameliyat sürecim oldu, kemoterapi gördüm. Bunların hepsi 9 ay sürdü. 9 aylık süreçte psikolojik olarak kötü etkilendiğim çok dönem oldu. Ama en büyük destekçim eşim Bahar Karacan'dı.

Editör: TE Bilisim