Sıra dışı şarkıcı Lady Gaga mide rahatsızlığ ımı geçirdi? Sosyal medyada Lady Gaga'nın mide ağrılarından dolayı, genel bir sağlık taramasından geçtiği ve taramadan sonra midesinde 5 litre sperm bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Birçok kez mide rahatsızlığı geçirdiği öğrenilen güzel şarkıcının sosyal medya paylaşımlarında hayranlarını bilgilendirdiği ancak fazla detaya girmediği de belirtildi. Ancak son olarak sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Lady Gaga'nın bol miktarda sperm yuttuğu ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Hastanede sağlık taramasından geçirilen Gaga'nın midesinde özümsenemeyen bir maddeye rastlandı ve midesinin temizlenmesine karar verildi. İddiaya göre operasyon sonrası Gaga'nın midesinden 5 litreye yakın sperm bulundu. Bu durum doktorları dahi şaşkınlığa uğratmayı başardı.

Olayın iddia olarak atılmasının ardından Lady Gaga'dan herhangi bir açıklama gelmezken çok sayıda insan olayın gerçek olup olmadığını merak ediyor.

BİR İTALYAN DONÖR ARIYORDU

Lady Gaga'nın spermle ilişkilendirildiği tek haber bu değil. Ünlü şarkıcı İspanyol radyosuna röportaj veren ünlü şarkıcının 8 aydır birlikte olduğu ve birlikte yaşamayı planladığı ABD’li erkek arkadaşı Taylor Kinney’nin varlığına rağmen böyle bir açıklama yapması şaşkınlık yarattı. Babası Joseph Germanotta İtalyan olan Lady Gaga, “Bir İtalyan donörden bebek sahibi olmak istiyorum” demişti.

SPERM ŞEKLİNDE ŞAPKA TAKMIŞTI

Gaga, İngiltere`de katıldığı bir şov programına pembe sperm şeklinde bir şapkayla çıkmıştı. Şova çıkmadan giyinme odasında hazırlanırken çöp kovasına işediğini itiraf eden Gaga, "genelde tuvaletler korudorun sonunda olduğu için çöp kovasına işemeyi tercih ediyorum" demişti. Daily Mail Gazetesi bu konunun ardından Lady Gaga`nın korunması gerektiğini yazmıştı.

SPERM KOKAN PARFÜM

Şarkıcı Lady Gaga parfüm endüstrisine sıradışı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Moda sitesi Fashionista'nın haberine göre ünlü yıldız birlikte çalıştığı parfümcülerden kan ve sperm kokacak bir ürün yapmalarını istemişti.

Editör: TE Bilisim