Montblanc markasının Türkiye Distribütörü olan ROTAP, Monblanc Zorlu Center, Montblanc Emaar ve Montblanc Ankara mağazalarının ardından özel bir davetle Monblanc Nişantaşı mağazasını açtı. Davete iş, sanat, siyaset dünyasından çok sayıda isim katılırken, birbirinden özel davetliler keyifli zaman geçirdi.

Montblanc Orta Doğu, Hindistan ve Afrika Bölge Başkanı Franck Juhel, açılışla ilgili olarak şunları söyledi:

 ''Modern bir lüks perakende merkezi olan Nişantaşı, yeni Neo iç tasarım konseptini sunmak için mükemmel bir yer. Üstelik bu tasarım, global olarak da yeni ortaya çıkıyor. Türkiye, çağdaş inovasyonu ve geleneksel mirası, her birine eşit derecede değer vererek birleştiren bir ülke. Sayın Mehmet Ali bey ve ROTAP ekibiyle birlikte Montblanc için önemli bir pazar olan Türkiye'deki varlığımızı genişletmekten mutluluk duyuyoruz'' dedi.

Ekran Haber'e konuşan ROTAP Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bal ise,

 ''Montblanc ile 29 yıldır süregelen ortaklığımızda bir kilometre taşını daha kutlamaktan mutluluk duyuyor ve hem eski hem de yeni müşterilerimizi bu olağanüstü mağazada ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. 

''YENİ BUTİK MÜJDESİ''

Bu dördüncü bağımsız Montblanc butiğimiz. 5.'sini Kasım ayında İstinye Park'ta açacağız. Bizim halkımız en güzel, en lüks şeylere layıktır. Biz bu anlamda halka dünyada üretilen en lüks ürünleri kendilerine sunmaktan onur duyuyoruz. Montblanc 1906 yılında kurulan bir şirkettir. Bu konsepti Hamburg'ta yeni yapılan Montblanck House müzesinden esinlenerek yapıldı. Şu an açtığımız bu butik Dünya'da tek. Gelen herkese teşekkür ediyoruz'' ifadelerini kullandı. 

Açılışın ardından davetliler butiğe alınırken, ürünler tek tek ilgililerine tanıtıldı. DJ performanstan sonra başlayan keman dinletisi de gece boyunca devam etti.

Editör: TE Bilisim