Kaza, saat 06.30 sıralarında İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Temel Kirpitçi, köprülü kavşak altında arızalanan 34 FFM 780 plakalı otomobili yolun sağına çekti. Bu sırada aynı yönde giden A.S. yönetimindeki Gürcistan plakalı TIR, park halindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, yanmaya başladı. İhbarla kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri söndürdü. Otomobildeki 2 kişinin ise hayatını kaybettiği belirlendi. Ölen kişilerin, sürücü Temel Kirpitçi ile eşi Arzu Kirpitçi olduğu tespit edildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kirpitçi ailesinin, İstanbul'da yaşadıkları, düğüne katılmak için memleketleri Ordu'nun Ulubey ilçesi Akoluk köyüne doğru yola çıktıkları belirtildi. Çiftin cansız bedenleri, otopsi için Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

CENAZE YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ
Samsun'un Kavak ilçesinde, TIR'ın çarptığı park halindeki otomobilde hayatını kaybeden sürücü Temel Kirpitçi (56) ile eşi Arzu Kirpitçi'nin (48) cenazeleri yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeler defnedilmek üzere Ordu'ya götürüldü.

Editör: TE Bilisim