Vali Tuncay Sonel’in Ordu’da göreve başladığında iki yol öncesine kadar deprem riski bulunan 66 okulun yıkılması sonucu ihtiyaç duyulan yeni okul binalarının yapılması için hayırsever iş insanlarımızın destekleri sürüyor.

4 DERSLİKLİ OKUL İÇİN İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ!

Son iki yılda devlet-vatandaş iş birliği ile ilimize kazandırılan 54’üncü okul binası yapım protokolü imzalandı. Hayırsever iş insanı Mustafa Efiloğlu tarafından Akkuş ilçesi Kurtboğazı Mahallesine yapılacak 4 derslikli okul için protokol imza töreni düzenlendi.

VALİ SONEL: ÇOCUKLARIMIZ DAHA İYİ BİR ORTAMDA EĞİTİM ALACAK

Valilik Makamında düzenlenen törende konuşan Vali Tuncay Sonel, hayırsever iş insanı Mustafa Efiloğlu’na teşekkür ederek, Ordu’ya devlet vatandaş işbirliğiyle son 2 yılda 754 yeni derslikten oluşan 54 okul binası kazandırıldığını söyledi. 

Vali Tuncay Sonel, Akkuş ilçesi Kurtboğazı Mahallesine yaklaşık 65 öğrencinin bulunduğunu belirterek, çocuklarımızın daha iyi bir ortamda eğitim alacağını ifade etti.

''BUGÜN 54. OKULA ULAŞTIK''

Vali Sonel, “Mustafa Efiloğlu kardeşimiz, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim-öğretim görebilmesi için 4 derslikli okul yapacak. İlimizde deprem riski olan 66 okul yıkıldı. Hem devletimizin desteği, hem de hayırseverlerimizin destekleriyle bugün 54. okula ulaşmış olduk. Bunun yanında yine devletimizin imkânlarıyla okul güçlendirmeleri, kütüphaneler, anasınıfları ve eğitim adına çok güzel tesisler yapıldı. Başta eğitim olmak üzere her konuda bize büyük güç veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e, hayırsever iş insanlarımıza, bahçe düzenlemeleri konusunda bize destek veren Büyükşehir Belediyemize, 19 ilçe belediyemize, tüm Ordu ailesine, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

">

İŞ İNSANI: OKULUN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Hayırsever iş insanı Mustafa Efiloğlu ise “Vatanımıza karşı görev ve sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz” diyerek, yapılacak olan okulun hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından, Akkuş ilçesi Kurtboğazı Mahallesinde inşa edilecek 4 derslikli okulun protokolü, Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Mehmet Vargeloğlu ve Hayırsever İş İnsanı Mustafa Efiloğlu tarafından imzalandı.

Editör: TE Bilisim