İstanbul Ataşehir'de bulunan bir özel hastanenin personelleri, yoğun bakımda yatan yaşlı kadını korkutarak yüzüne para saçtı. Şoke eden o görüntüler cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz yıl özel bir hastanede meydana geldi. İddiaya göre yoğun bakımda yatmakta olan yaşlı bir kadını hastane personelleri korkutarak üzerine para saçtı. Yaşanan o anlar ise hastane personelleri cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydetti. Öte yandan hastane personellerinin yaşlı kadınla yaptıkları diyalog pes dedirtti.

Görüntülerde personellerin yaşlı kadına, "2 milyon dolar olarak bırakıyorum. Yarın 4 milyon dolar olarak geri alacağım. Al paralar, paralar. Bu paraları sana niye veriyorum, biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar sağ böbreğinin karşılığı! Al hadi ameliyata başlıyoruz" diyerek korkutup üzerine para saçtıkları görüldü.

Öte yandan hastaneden alınan ilk bilgilerde 2 personelin iş akdine son verildiği olayla ilgili adli süreç başlatıldığı öğrenildi.

İnfial yaratan görüntülere ilişkin açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise "Bugün medyada paylaşılan, İstanbul'da bir özel hastanede önceden kaydedildiği anlaşılan kabul edilemez görüntüler üzerine derhal Sağlık Bakanlığı Müfettişlerini görevlendirdim. Duruma vaziyet edildi. Başsavcılığımız adli işlemleri başlattı. Suçlular kesinlikle cezasını çekecek" ifadelerini kullandı.

Hastanede yaşlı kadının yüzüne para saçan 2 sağlık personeli görevden alındı

Editör: TE Bilisim