Ağrı’nın Sesi Gazetesinin, geleneksel olarak düzenlediği 'Yılın Enleri Ödül Töreni'nde ödüller sahiplerini buldu. Birçok kategoride ödül almak için adaylar bir birleriyle yarıştı.

ÖDÜL GECESİNE CİNER GRUBU DAMGA VURDU

Gerçekleştirdiği bir birinden özel haber ve yayınlarla son dönemde televizyonculuk tarihine damga vuran Habertürk ve Show Haber gurubu, ödül kategorisinde tüm adayları geride bıraktı. Kurumsallaşma ve markalaşma alanında tüm rakiplerini geride bırakma başarısı gösteren medya gurubunun yönetim kurulu başkanı olan Kenan Tekdağ'a  'Yılın En Başarılı İş İnsanı' plaketi verildi.

TEKDAĞ'DAN TEŞEKKÜR

Ağrılı vatandaşların oylarıyla adaylar arasında yüksek oy alarak 'Yılın En Başarılı İş İnsanı' ödülüne layık görülen Tekdağ, teşekkürlerini iletirken gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Tekdağ, sözlerini şöyle noktaladı:

“Geleneksel hale gelen ve yakından takip ettiğimiz yılın enleri ödüllerinde plaket almaya layık gören hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Büyük onur ve mutluluk duydum. Gazetemize de üstlendiği önemli görev ve sorumluluklar için tekrar teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum."

Editör: TE Bilisim