Gibi 5. sezon ile ilgili müjdeli haber geldi. Feyyaz Yiğit'in başrolü Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan ile paylaştığı, Exxen'in fenomen dizisi Gibi'nin 5. sezon hazırlıkları başladı. Peki, Gibi 5. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Gibi 5. sezon fragmanı

GİBİ 5. SEZON NE ZAMAN?

Feyyaz Yiğit'in başrolü Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan ile paylaştığı Gibi yayın hayatına 1 Ocak 2021'de başladı. Senaryosu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi imzası taşıyan dizi bugüne kadar 4 sezonda toplam 42 bölüm yayınlandı. Gibi dizisinin 5. sezonuyla 2024 yılında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Gibi 5

GİBİ OYUNCULARI

  • Yılmaz (Feyyaz Yiğit)
  • İlkkan (Kıvanç Kılınç)
  • Ersoy (Ahmet Kürşat Öçalan)

 Gibi 3
GİBİ DİZİSİ KONUSU

Yılmaz (Feyyaz Yiğit) ve İlkkan (Kıvanç Kılınç), sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan iki arkadaştır. En büyük özellikleri ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermektir. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütür, işleri saç baş yolduracak seviyeye getirirler. Onlar her gün yaşadığımız talihsizliklerin, tuhaf olayların ve çaresizliklerin cisimleşmiş hali. Gibi dizisi, Yılmaz ve İlkkan'ın 12 farklı hikayesinden oluşacak.

Gibi 2