Göğüslerini dikleştirmek için ünlü bir doktora ameliyat olan Gözde Kibar, ağrıları bir türlü dinmeyince soluğu mahkemede aldı. Son durumu GATA'daki doktorları dahi şaşırtan Kibar, geceleri uyuyamadığını ve eski haline dönmek istediğini söyledi.

"HİÇBİR ŞEKİLDE ESTETİKLİ BİR GÖĞÜS GİBİ DURMUYOR"

Ameliyat sonrası istediği görüntüye kavuşmadığını belirten Kibar, "Hiçbir şekilde estetikli bir göğüs gibi durmuyor" diyerek şikayetini dile getirdi. Hal böyle olunca hakkını aramak için Tüketici Mahkemesinin kapısını çaldı.

3-9

"BİR HAFTA" DENDİ AMA...

Göğüs estetiği için ünlü bir doktora başvuran Kibar'a iddiaya göre "Bir hafta sonra çocuğu kucağınıza bile alabilirsiniz" dendi ama o, uzun süre acılarla mücadele etti, yaşadıklarını Show Haber'e şöyle anlattı:

"GECELERİ UYUYAMIYORUM"

"1 ay boyunca evde yattım. Uyuyamıyorum geceleri bazen. Ağrılar şu an çok devam ediyor Dikişler atacakmış gibi sanki, içeriyi sıkıştıran bir şey var gibi."

"GÖRÜŞMEYE GİTTİĞİMDE ODADAN ÇIKIP GİTTİ"

Gözde Kibar'ın bir yıl boyunca sağlığını tekrar geri kazanabilmesi için gerekli olan ameliyat parasını doktordan istediği halde ama alamadığı belirtilirken Kibar, "Hiç ilgilenmiyordu görüşmeye gittiğimde, odadan çıkıp gidiyordu" dedi.

4-7

GATA'DAKİ DOKTORLAR DA ŞAŞIRDI!

Kibar, Cimer'e şikayette bulundu, GATA'daki bilirkişi doktorlara sevk edildi. Kibar, buradaki iki doktorun "Biz ilk defa böyle bir göğüs silikonu görüyoruz" dediğini aktardı.

AVUKAT: HEKİM HATASI OLDUĞUNA DAİR TESPİTLER VAR

Avukat Hamza Çimen ise "Hekim hatası olduğuna dair tespitler var. Cezai işlemleri başlatmadık ancak Tüketici Mahkemesi Heyeti'nde davamız şu an sürmektedir" açıklamasında bulundu.

Editör: Sinan Turp