Konserlerinde yaptığı danslardan tutun da kıyafet seçimine kadar adından sıkça söz ettiren Hadise, son paylaşımında kırmızı derin dekolteli bir elbise tercih etti. Fotoğraflarına beğeni yağan güzel şarkıcı açıklamasıyla da çok konuşuldu. Hadise, "Dizlerinin üstüne çökmeni sağlayacak kadar çok şeyim var" deyince, takipçileri "Bu sözler kime?" diye sormadan edemedi. 

POZLARI DA SÖZLERİ DE OLAY

Son olarak Bakü'de konser veren Hadise, çocuk istediğini söylemiş, gündeme oturmuştu. Bu açıklamasının ardından güzel şarkıcı,kırmızı elbisesiyle pozlar verdi.  Hadise, paylaşıma "Dizlerinin üstüne çökmeni sağlayacak kadar çok şeyim var" notunu düştü.

İşte o pozlar:

Gogus Dekolteli Elbisesiyle Pozlar Veren Hadiseden Iddiali Aciklama Bu Sozleri Kime Soyledi 4 Mart 10Gogus Dekolteli Elbisesiyle Pozlar Veren Hadiseden Iddiali Aciklama Bu Sozleri Kime Soyledi 4 Mart 9Gogus Dekolteli Elbisesiyle Pozlar Veren Hadiseden Iddiali Aciklama Bu Sozleri Kime Soyledi 4 Mart 8Gogus Dekolteli Elbisesiyle Pozlar Veren Hadiseden Iddiali Aciklama Bu Sozleri Kime Soyledi 4 Mart 7Gogus Dekolteli Elbisesiyle Pozlar Veren Hadiseden Iddiali Aciklama Bu Sozleri Kime Soyledi 4 Mart 6Gogus Dekolteli Elbisesiyle Pozlar Veren Hadiseden Iddiali Aciklama Bu Sozleri Kime Soyledi 4 Mart 5Gogus Dekolteli Elbisesiyle Pozlar Veren Hadiseden Iddiali Aciklama Bu Sozleri Kime Soyledi 4 Mart 4Gogus Dekolteli Elbisesiyle Pozlar Veren Hadiseden Iddiali Aciklama Bu Sozleri Kime Soyledi 4 Mart 3Gogus Dekolteli Elbisesiyle Pozlar Veren Hadiseden Iddiali Aciklama Bu Sozleri Kime Soyledi 4 Mart 2

Editör: Meltem Kaya Sapmaz