Gökhan Özen, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü! 2000'li yılların popüler sanatçısı Gökhan Özen'in estetikli hali herkesi şaşırttı. Yüzündeki farklılıklardan dolayı ünlü şarkıcı eleştiri yağmuruna tutuldu..

Gökhan Özen Estetik 4

Ödül Töreninde Eleştiri 

Gökhan Özen, Aramazsan Arama, Civciv, Budala, Kader Utansın gibi şarkılarla bir zamanların en popüler pop şarkıcılarından biriydi. 2000’li yılların başında magazinlerden düşmeyen Gökhan Özen tekrar gündemde yerini aldı. Uzun süredir Los Angeles'ta gözlerden uzak bir hayat yaşayan Gökhan Özer, "Zamanın En İyileri" ödül törenine katıldı. Özen'in yeni tarzı oldukça dikkat çekti. Sosyal medyada bir hayli gündem olan Gökhan Özen'in estetikli hali herkesi şaşırttı..

Gökhan Özen Estetik 1

Gökhan Özen, ödül töreninde 'En İyi Erkek Pop Sanatçısı' ödülünü aldı. 44 yaşındaki şarkıcı, katıldığı ödül töreninde yüzündeki değişimle dikkat çekti. Ünlü şarkıcının bu halleri de sosyal medyada tartışılan konular arasında yer aldı. Elmacık kemiklerine botoks yaptırdığı ve göz kapaklarını aldırdığı ileri sürülen Gökhan Özen, iddialar sonrası bugün kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Gökhan Özen Estetik 3

Gökhan Özen'den Estetik Açıklaması

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, "Bir ameliyat oldum. Ama estetik amaçlı değil. Sağlık amaçlı. Yakını ve uzağı zor görür hale gelmiştim. Bununla ilgili birkaç ameliyat geçirdim.

Gökhan Özen Estetik 2

Ben sağlık olarak kendimi artık çok rahat hissediyorum." Ayrıca ünlü şarkıcı, "Basındaki arkadaşımız, filtreyi ve videoyu editleyip yayına vermiş. Yüzümde hiçbir işlem yaptırmadım. İlk ve son kez böyle bir açıklama yapıyorum. Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız. Beni seven insanların keyfini de böyle kaçıramazsınız" dedi.

Editör: Nurseli Fırat