31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldı. Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, sandıktan galip çıkmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında İmamoğlu'na sorulan, "Murat Kurum'la bir TV programına katılır mısınız?" sorusuna "Tereddütsüz olumlu karşılarım" cevabını verdi. Kurum ise bu daveti samimi bulmadığını açıkladı.  

İMAMOĞLU'NDAN CANLI YAYIN DAVETİ

Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ziyaret eden İmamoğlu, Ali Koç ile baş başa yaptığı görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. “Bir televizyon programında rakibinize bir televizyon programında karşı karşıya gelip gelmek istemediği soruldu. Karşılıklı projelerin konuşmak adına böyle bir programa nasıl bakarsınız? Bir davetiniz var mı sayın Kurum’a?” sorusuna cevap veren İmamoğlu, olumlu karşılayacağını söyledi. 

KURUM'DAN CEVAP GECİKMEDİ

İmamoğlu'nun davetine Kurum'dan hızlı bir cevap geldi. Spor ve sanat camiası ile buluşması sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Kurum, "Daveti samimi değil. Ekrem Bey'in İstanbul'u özne olarak görmesi gerekir." dedi.

Editör: Hakan Mutlu