Gülerek ve yürüyerek girdiği hastane kapısından bir daha çıkamadı. İddiaya göre ameliyatta narkozun dozu ayarlanamadığı için, genç adam kalp krizi geçirip yoğun bakımlık oldu. O iki aydır yaşama tutunmaya çalışırken acılı eşi de hukuk mücadelesi başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da yaşayan 27 yaşındaki Murat Günel, 7 Mayıs'ta mide rahatsızlığı şikayetiyle bir hastaneye gitti. Burada yapılan tetkiklerde genç adamın safrasında taş ve çamur tespit edildi. Bunun üzerine ameliyat kararı alınırken Endoskopik Retrograd Kolanjiyo Pankreatografi (ERCP) işlemi yapılacağı söylendi. Ameliyata alınan Günel'in aşırı narkoz alımından dolayı kalp kiriz geçirdiği ve yoğun bakımlık olduğu iddia edildi.

ameliyata-gulerek-girdi-yogun-bakimlik-oldu-2-1

'FAZLA NARKOZ VERİLDİ' İDDİASI

Talihsiz adamın eşi Hazal Günel ise eşinin rahatsızlığından dolayı hastaneye gittiklerini belirterek "ERCP işlemine sokacağız dediler ERCP işlemine geldiler. Ben de eşimi soktum; "40 dakika sürecek bu işlem" dediler 13 dakika sonra bütün doktorlar üşüşmeye başladı" dedi. Eşinin işlem öncesi ilk narkozda uyutulamadığını ve ikinci bir doz verildiğini ancak bunun da dozunun ayarlanamadığını ileri süren acılı eş, "Narkozu fazla verdiler, şimdi kendileri kapatıyorlar. Kalp krizi geçirmiş o sırada" dedi.

ameliyata-gulerek-girdi-yogun-bakimlik-oldu-1-1

'KOCAMA NE YAPTINIZ?'

Eşinin 2 aydır yoğun bakımda olduğunu söyleyen gözü yaşlı kadın, "Ömür boyu felç kalacak diyor bana, siz benim kocama ne yaptınız da benim kocam ömür boyu felç kaldı? Ne yaptınız?" diyerek isyanını dile getirdi.

'HAYATIMIZI YENİ KURDUK'

Genç adam hastanede yaşam mücadelesi verirken eşi ise hukuk mücadelesini başlattı. Acılı eş şunları söyledi:

"Güle oynaya soktum ameliyata. 27 yaşında bir hayat bu; hayatımızı yeni kurduk. Benim 2 çocuğum var. Şu an eşime ömür boyu felç ve gözleri görmeyecek diyorlar. Sağlık bakanıma, Cumhurbaşkanıma sesleniyorum. Bana yardımcı olsunlar, eşimi kurtarsınlar."

Editör: Site Yönetim