Hatay’da Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yıkılan 5 katlı binanın enkazında kalan 16 yaşındaki Şevval Deniz, depremden 22 saat sonra kurtarıldı. Şevval, kendisini kurtaran ekiplere sarılıp, gözyaşı döktü.

Geçtiğimiz gün Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem meydana geldi. Bu büyük depremlerden etkilenen 10 kentten biri olan Hatay’da devam eden arama kurtarma çalışmalarından sevindiren bir haber geldi.

16 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ KURTARILDI

Hatay’da enkaz altında kalan 16 yaşındaki Şevval Deniz'i depremden 22 saat sonra Kütahya'dan giden itfaiye ekipleri kurtardı.

EKİPLERE SARILIP AĞLADI

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Hatay Türkmenbaşı Caddesi'ndeki 5 katlı müftülük lojmanı yıkıldı. Enkazda kalanlar için başlatılan arama-kurtarma çalışmalarına, Kütahya'dan giden itfaiye ekipleri de katıldı. Ekipler, depremden 22 saat sonra enkazdan Şevval Deniz'i yaralı olarak çıkardı. Şevval, kendisini kurtaran ekiplere sarılıp, gözyaşı döktü. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Şevval Deniz, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şevval'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Ekiplerin enkazda arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Editör: TE Bilisim